TKO SMO MI

Moveksdizajn je studio za grafički dizajn i izradu internetskih stranica. Adresa naše web stranice je: https://moveksdizajn.com

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO PRIKUPLJAMO

Osobni podaci koje obrađujemo su Vaše ime, prezime, e-mail adresa, radi potrebe da Vas kontaktiramo, te Vam šaljemo informativne poruke. Postoji i slučaj kada ćemo Vas zbog potrebe poslovne suradnje zamoliti za više informacija poput telefona i adrese. Zbog potrebe sastanka ili aktivnosti, još uvijek možemo tražiti financijske podatke, kao što su brojevi kreditnih kartica, koje čuvamo u skladu sa sigurnosnim pravilima PCI DSS.

KONTAKT FORME

U našim obrascima za kontakt tražimo podatke kao što su ime i prezime, adresa, grad, e-mail, telefon, te te podatke čuvamo određeni period u svrhu korisničke službe, ali ne koristimo podatke dostavljene putem njih u marketinške svrhe.

KOLAČIĆI

Moveksdizajn koristi:

Privremeni kolačići: kolačići koji se uklanjaju s vašeg računala nakon zatvaranja internetskog preglednika. Koristi se u svrhe autorizacije i privremene memorije korisničkih postavki prilikom pregledavanja stranica;

Trajni kolačići: ili ostaju na vašem računalu čak i nakon što zatvorite program – internetski preglednici za uklanjanje iz programa ili samog korisnika. Trajni „kolačići“ koriste se za bolje razumijevanje navika korisnika i poboljšanje web stranica prema navikama pojedinog korisnika. Ove informacije su anonimne – ne pohranjuju se osobni podaci korisnika, već samo tražilice ili uređaji (kao što su IP adrese). Ovi podaci također nisu povezani s drugim osobnim podacima koje je korisnik možda prethodno dao.

Vanjske usluge trenutno se koriste samo za mjerenje posjećenosti. Web stranice moveksdizajncom koriste uslugu mjerenja Google Analytics Analytics.

S KIM DIJELIMO VAŠE PODATKE

Vaši osobni podaci mogu se obrađivati u različite svrhe, ako je to potrebno za ispunjavanje zakonskih obveza (npr. za dostavu podataka sudovima ili tijelima kaznenog progona) ako ste pristali na odgovarajuću obradu ili ako je obrada na drugi način pravno obvezujuća prema obvezujućoj propisi. Ako se podaci obrađuju u neku drugu svrhu, prije obrade ćemo Vam pružiti informacije o toj drugoj svrsi i sve druge relevantne podatke.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE/

Prikupljene podatke obrađivati ćemo u gore navedene svrhe samo onoliko koliko je to potrebno za gore navedene svrhe, sve dok ne povučete svoju privilegiju. Ako je pokrenut sudski, upravni ili izvanparnični postupak, osobni podaci mogu se čuvati do okončanja tog postupka, uključujući i rok za podnošenje pravnih lijekova.

KOJA PRAVA IMATE NAD VAŠIM PODACIMA

Vaša prava:

Pravo na pristup: Imate pravo od nas dobiti potvrdu da li se vaši osobni podaci obrađuju i, ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup osobnim podacima. Informacije o pristupu uključuju, između ostalog, svrhe obrade, kategoriju osobnih podataka, primatelje ili kategorije primatelja kojima su osobni podaci bili ili će biti otkriveni. Međutim, ovo nije bezuvjetno pravo, a interesi drugih pojedinaca mogu ograničiti vaše pravo pristupa.
Imate pravo dobiti kopiju osobnih podataka koji se obrađuju. Za daljnje kopije koje ste zatražili možemo naplatiti razumnu naknadu na temelju administrativnih troškova.
Pravo na ispravak: imate pravo tražiti da ispravimo vaše netočne osobne podatke. Uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo dopuniti nepotpune osobne podatke, uključujući davanjem dodatnih izjava.
Pravo na brisanje (“Pravo na zaborav”): Pod određenim uvjetima, imate pravo od nas tražiti da izbrišemo Vaše osobne podatke i u tom slučaju ćemo moći izbrisati takve osobne podatke.
Pravo na ograničenje obrade: Pod određenim uvjetima, imate pravo tražiti od nas da ograničimo obradu vaših osobnih podataka. U tom će slučaju relevantni podaci biti označeni i mogu se obrađivati samo u posebne svrhe.
Pravo na prigovor: Pod određenim uvjetima, imate pravo u bilo kojem trenutku uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka iz razloga koji se odnose na vašu specifičnu situaciju ili kada se osobni podaci obrađuju za izravni marketing i možete od nas tražiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke.
Pravo na prijenos podataka: Pod određenim uvjetima, imate pravo primiti osobne podatke na koje se pozivate, a koje nam dajete u strukturiranom, prilagodljivom i pravno čitljivom formatu, te imate pravo prenijeti te podatke na drugu upravitelj podataka bez našeg uplitanja.

PODACI ZA KONTAKT

Ukoliko želite saznati više, ili možda želite iskoristiti jedno ili više svojih gore navedenih prava, slobodno nas kontaktirajte – Moveksdizajn na adresu Moveksdizajn, (GDPR odjel), Ul. Nove crkve 28a, 22000 Šibenik, Hrvatska ili pošaljite na e-mail info@moveksdizajn.com.
Ukoliko smatrate da su Vaša prava povrijeđena, također imate pravo podnijeti pritužbu nadležnom nadzornom tijelu u vezi s obradom Vaših osobnih podataka.

KAKO ŠTITIMO VAŠE PODATKE

Moveksdizajn ima službenika za zaštitu podataka koji radi kao upravitelj Vaših osobnih podataka. Možete ga kontaktirati putem e-maila info@moveksdizajn.com ili poslati svoje pisano pismo ili nas posjetiti na adresi Moveksdizajn, (GDPR odjel), Ul. Nove crkve 28a, 22000 Šibenik, Hrvatska.
Objašnjenje za e-mail adresu: DPO dolazi od engleske riječi “Službenik za zaštitu podataka”.

OD KOJIH TREĆIH STRANA PRIMAMO PODATKE

Postoji nekoliko usluga koje korisniku spremaju određenu količinu “kolačića”. Ove “kolačiće” ne postavlja ovo web mjesto, ali neki služe normalnom funkcioniranju određenih značajki koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.
Vanjske usluge trenutno se koriste samo za mjerenje posjećenosti. Web stranice moveksdizajn.com koriste uslugu mjerenja Google Analytics Analytics.
Ako želite onemogućiti “kolačiće” za svoju navedenu uslugu, to možete učiniti na sljedećoj poveznici:

Dodatak za preglednik za isključivanje usluge Google Analytics